Målsättningen är att genom olika behandlingsmetoder i Traditionell Kinesisk Medicin hjälpa fler människor att må bra

Traditionell Kinesisk Medicin TCM är ett av världens äldsta medicinska system och kan både behandla och förebygga många sjukdomar och smärttillstånd, akuta såsom kroniska.

TCM bygger på en grundläggande tanke om att kroppen oavbrutet strävar efter hälsa och att vi på olika sätt kan hjälpa den att nå balansen igen.

Eftersom kinesisk medicin och akupunktur påverkar hela kroppen är behandlingsområdena många och gäller såväl kroppslig som själslig ohälsa. Några behandlingsområden är exempelvis smärtor, allergier, inflammationer, hormonella obalanser, stressrelaterade sjukdomar och tillstånd som oro, ångest och depressioner samt sömnsvårigheter. Många väljer akupunktur för dess stärkande effekt på allmäntillståndet eller som effektiv stöd när man vill gå ner i vikt.

Eftersom dina besvär är unika för dig skapas alltid en individuell behandlingsplan för just dina åkommor. Därför görs en noggrann genomgång av hälsotillstånd, livsstil och matvanor innan behandlingsstart.

I behandlingsutbud ingår utöver akupunktur även akupressur, gua sha (kinesisk skrapmassage), koppning, meridianmassage, fotzonterapi och öronakupunktur/öronfrön. För den som är nålrädd finns det att välja bland de nållösa behandlingsalternativen.

Som medlem i Svenska Akupunkturförbundet använder man endast engångsnålar och är ansvarsförsäkrad.